A DebCity használata azt jelenti, hogy a felhasználó feltétel nélkül elfogadja a jelen szabályzatot és az abban meghatározott személyes adatai feldolgozásának feltételeit; amennyiben nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, a felhasználónak tartózkodnia kell az erőforrás használatától.

A felhasználók személyes adatai, amelyeket a DebCity megkap és feldolgoz

1.1 A jelen Szabályzat alkalmazásában „felhasználói személyes adatok” alatt a következőket kell érteni:

1.1.1. Személyes adatok, amelyeket a felhasználó egy kérelem benyújtásakor, vásárláskor, regisztrációkor (fiók létrehozása) vagy az oldal használatának egyéb folyamata során ad meg magáról.

1.1.2 A DebCity által a Webhely használata során a Felhasználó eszközére telepített szoftveren keresztül automatikusan továbbított információk, beleértve az IP-címet, a cookie-információkat, a böngészőinformációkat (vagy más olyan szoftvert, amelyen keresztül a Felhasználó a Webhelyhez hozzáfér), a hozzáférési időt és a kért oldal címét.

1.1.3 A webhelyen megadott adatok, annak érdekében, hogy a szolgáltatások nyújtása és / vagy az áruk értékesítése és / vagy egyéb értékek nyújtása a webhely látogatói számára, az ezen erőforrás tevékenységeinek megfelelően:

  • vezetéknév
  • név
  • apai név
  • e-mail
  • telefonszám
  • fénykép
  • link a személyes weboldalra vagy a közösségi hálózatokra
  • ip-cím
  • süti

1.2. Ez a szabályzat csak a DebCity oldalra vonatkozik, és nem ellenőrzi és nem felelős azokért a harmadik felek oldalaiért, amelyekhez a felhasználó a DebCity oldalon elérhető linkeken keresztül juthat el. Az ilyen webhelyek más személyes adatokat gyűjthetnek vagy kérhetnek a felhasználótól, és más tevékenységeket folytathatnak.

1.3. Az oldal általában nem ellenőrzi a felhasználók által megadott személyes adatok pontosságát, és nem gyakorol ellenőrzést a jogképességük felett. A DebCity Site azonban feltételezi, hogy a felhasználók pontos és elegendő személyes információt adnak meg az ezen erőforrás űrlapjain kínált ügyekről, és ezeket az információkat naprakészen tartja.

A felhasználók személyes adatainak gyűjtésének és feldolgozásának céljai

2.1 A webhely csak olyan személyes adatokat gyűjt és tárol, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a DebCity webhely látogatóinak szolgáltatásokat nyújtson és/vagy termékeket értékesítsen és/vagy egyéb értékeket nyújtson.

2.2 A felhasználó személyes adatai a következő célokra használhatók fel:

2.2.1 Az oldallal kötött megállapodások és szerződések szerinti fél azonosítására.

2.2.2 Személyre szabott szolgáltatások és szolgáltatások, áruk és egyéb értékek biztosítása a felhasználó számára.

2.2.3 Kommunikáció a felhasználóval, beleértve az értesítések, kérések és információk küldését az oldal használatával, a szolgáltatások nyújtásával kapcsolatban, valamint a felhasználó kéréseinek és kérelmeinek feldolgozását.

2.2.4 Az oldal minőségének javítása, a használat kényelmének javítása, új termékek és szolgáltatások fejlesztése.

2.2.5 Statisztikai és egyéb kutatások végzése a megadott adatok alapján.

2.2.6 Adattovábbítás harmadik félnek, az erőforrás tevékenységének megvalósítása érdekében (pl. áruszállítás futárral, szállító céggel stb.).

2.2.7 Polgári szerződések megkötése, teljesítése és megszüntetése magánszemélyekkel, jogi személyekkel, egyéni vállalkozókkal és más személyekkel a vonatkozó jogszabályok és/vagy a társaság alapszabálya által meghatározott esetekben.

A felhasználó személyes adatainak feldolgozásának és harmadik félnek történő átadásának feltételei

3.1 A DebCity weboldal a felhasználók személyes adatait az egyes szolgáltatások belső szabályzatának megfelelően tárolja.

3.2 A személyes adatok tekintetében a felhasználói információk bizalmasan kezelendők, kivéve, ha a felhasználó önként ad meg magáról információkat, hogy azokhoz korlátlan számú személynek általános hozzáférést biztosítson.

3.3 A DebCity weboldal jogosult a felhasználó személyes adatait harmadik félnek átadni az alábbi esetekben:

3.3.1. A felhasználó az adatok megadásához való hozzájárulásával kifejezte beleegyezését az ilyen cselekményekhez.

3.3.2 Az ilyen továbbítás a felhasználónak az adott DebCity weboldal használatának keretében vagy a felhasználónak nyújtott áruk és/vagy szolgáltatások nyújtásához szükséges.

3.3.3 A DebCity weboldal vagy harmadik felek jogainak és jogos érdekeinek védelme érdekében, amennyiben a Felhasználó megsérti a DebCity weboldal felhasználói megállapodását.

A személyes adatok felhasználó általi módosítása

4.1 A Felhasználó bármikor megváltoztathatja (frissítheti, kiegészítheti) a megadott személyes adatait vagy azok egy részét, valamint a titoktartás paramétereit azáltal, hogy az oldal adminisztrációjánál az alábbi módon hagyja meg kérelmét:

E-mail: [email protected]

4.2 A felhasználó bármikor visszavonhatja a személyes adatok feldolgozásához adott hozzájárulását, ha a honlap adminisztrációjánál a következő módon jelentkezik:

Email: [email protected]

A felhasználók személyes adatainak védelmét szolgáló intézkedések

Az oldal megteszi a szükséges és elégséges szervezeti és technikai intézkedéseket a felhasználó személyes adatainak védelme érdekében a jogosulatlan vagy véletlen hozzáférés, megsemmisítés, módosítás, zárolás, másolás, terjesztés, valamint a harmadik felek egyéb jogellenes cselekményei ellen.